Rakkestad er en av landets største landbrukskommuner, og det er flere store bedrifter i kommunen med landbruksrelatert virksomhet. Og vi er en av de. Østfold Ved ligger ca 5 min kjøre avstand fra Rakkestad sentrum.Vi er total leverandør av ved som brensel. All ved som blir solgt er norsk og blir hogd i norsk skog. Veden er av høy kvalitet.

I 2006 ble Østfold Ved registrert som et firma etter mer en 10 år med vedproduksjon og salg. Vi har derfor god og lang erfaring innenfor vedproduksjon. Østfold Ved er foreløpig et enkeltmannsforetak drevet av Jon-Håvard Stamsaas, med periodisk innleid hjelp fra erfarne skogsfolk og firmaer med lang erfaring.  Østfold Ved har hatt en god vekst de siste årene og har dobblet sin kundekrets på få år. Firmaet går med overskudd og vi satser på og bli en av de største på markedet med produksjonsøkning hvert eneste år.

Østfold Ved har selv noe skog tilknyttet gården men mesteparten blir hogd rundtomkring i Østfolds skoger, noe som gjør transporten kortere og vi sparer miljøet . Veden blir hogd og kjørt frem av store hogstmaskiner og kjøpt inn som slip. Vi har flere store sammarbeidspartner som hjelper oss igjennom denne prosessen, firmaer som Havass, Viken og Rakkestad Kommune. Noe slip blir også kjøpt i fra Akerhus fylke. Østfold Ved selger kun norsk ved!

 

Vi leverer ved i hele østfold, Oslo, Akershus, og deler av drammen. Priser kan variere noe etter hvor dere holder til utenfor østfolds grenser og hvor mye dere kjøper om gangen.

 

Vi har alltid ved på lager til faste kunder og vi garanterer at veden er tørr og bra med måleinstrumenter. Er du ikke fornøyd med veden tar vi klagene på alvor og beste fall bytter den ut.

 

Vi granterer at alle som har bestilt får veden sin. Vi er alltdi tilgjenglige på tlf eller ringer deg opp igjen så fort vi får mulighet.

 

Handler dere fra oss støtter dere norsk næringsliv og alle våre norske partnere samt mange arbeidsplasser.Vi bruker kun norsk ved som er kortreist og miljøvennlig.

 

Vi selger også vedbæger, tennbriketter, pellets, vedfyrte, badestamper og vedsekker av alle slag.

 

Vi utfører også trefelling og bortkjøring.

 

Vi er tilgjengelige på telefon alle dager fra 07:00 til 23:00

Vi ligger også på facebook som Østfold Ved & Bionergi