OM ØSTFOLD VED.

Rakkestad med sine 435km2 ligger sentralt i Østfold,ca 80 km fra Oslo, og med korte avstander til Østfold byene. Riks-veiene 22,111 og 124 møter hverandre i Rakkestad.Rakkestad er en av landets største landbrukskommuner, og det er flere store bedrifter i kommunen med landbruksrelatert virksomhet.

 

Og vi er en av de. Østfold Ved ligger ca 5 min kjøre avstand fra Rakkestad sentrum.Vi er total leverandør av ved som brensel. All ved som blir solgt er norsk og blir hogd i norsk skog. Veden er av høy kvalitet.

Østfold Ved tar veden fra østfolds skoger noe som sparer miljøet masse da det blir minst mulig transport av virket.

Vi har alltid ved på lager til faste kunder og vi garanterer at veden er bra med måleinstrumenter. Er du ikke fornøyd med veden tar vi klagene på alvor og beste fall bytter den ut.

Sekkene er stablet godt slik at det er mye ved i dem. Lengden er 30 cm pluss minus en cm. Dere kan også få veden i spesiallengdene 24, 40 og 55 cm lengder.

Veden kan hentes selv rimeligere hvis dette ønskes. Henger kan i enkelte tilfeller leies hvis dette trengs. Vi er alltid behjelpelige med på lessing på stedet.

Pallene kan leveres med jekke tralle slik at de kan trilles i hus, evt. rundt og bak en garasje og på plasser der det er fast dekke.


VI MÅ OGSÅ OPPLYSE OM AT VI GARANTERER KUN 1150 REELLE LITER VED I EN 1500 LITERS PALLE\ STORSEKK, MEN DET BØR ABSOLUTT VÆRE 1200 LITER. Å FÅ 1500 LITER I EN STORSEKK LAR SEG IKKE GJØRE

 

VI LEVERER VED I HELE ØSTFOLD, OSLO, AKERSHUS, OG DELER AV DRAMMEN.

 

Vi takker alle kunder for et veldig godt salg i år også og at vi har hatt nok ved til alle som trengte ekstra i den kalde perioden :)

 

BESTILL